Tarzan!

TarzanEen prachige muscial! Ik ben in 2004 met Jessica naar de Lion King geweest, dat was toen ook in het Circustheater in Scheveningen. Dat was voor mij de 1e musical en om eerlijk te zijn had ik geen idee wat me te wachten stond. Echt een geweldige ervaring was dat. Zo leuk dat ik een jaar later (of 2 jaar later?) met mijn zusje nog een keer ben terug gegaan.

Deze keer was Tarzan aan de beurt, eigenlijk dus pas mijn 2e musical en ik was bang dat ik door de Lion King wat verwend was. Gelukkig was niets minder waar, het was weer een prachtige voorstelling met een hoog slingergehalte 😉

Ik ken de tekenfilm van Disney niet echt dus het verhaal was maar half bekend (ik haalde het steeds door elkaar met Jungle book, kan je nagaan 😉 ). De openings-scene was geweldig en erg orgineel bedacht. Ik ga niet teveel lopen verklappen omdat ik weet dat enkele bezoekers hier de musical zelf nog willen gaan zien.

Ik vond verder de rol van Jane (mevrouw Janzen) prachtig 😛 dat taalgebruik en bijdehand gebabbel was echt om van in een scheur te liggen 😛

Dus Ilse: als je nog van plan bent om te gaan en je hebt vervoer nodig [hint hint!]

4 Responses to “Tarzan!”

 1. Herman says:

  Musicals.. om een of andere reden zie ik mezelf hier niet snel naar toe gaan, ik denk dat het vooral vooroordelen zijn waardoor ik niet ga, maar toch trekt het mij op een of andere manier niet..

 2. Steph says:

  Trekt mij ook totaal niet… Maar zeer waarschijnlijk onterecht dus.. Toch maar een keer blind heen gaan?

 3. Herman says:

  Als we dan toch gaan wel met heel gpn graag 😉

 4. Jazzie says:

  Nou, ik vond Tarzan ook echt heel erg geslaagd. Maar wie weet wat er volgend jaar of het jaar daarna weer speelt. Op naar de volgende musical!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.