Film: The Bourne Ultimatum

The Bourne UltimatumVoor de verandering een keer op een gewone doordeweekse dag naar de bioscoop… Bij de AH hadden ze zo’n leuke actie dat je t/m 19 september je 2e kaartje gratis kreeg dus daar hebben we maar gebruik van gemaakt 😉

Gister stonden we in de rij voor de kassa en we hebben niemand zonder AH-kortings-bonnetje gezien 🙂

Maargoed, de film. Het is voor mij een tijdje geleden dat ik de 1e 2 delen van de triologie had gezien maar het verhaal kende ik nog wel in grote lijnen. Het laatste deel van de triologie sluit mooi aan op het vorige deel en er kwam weer genoeg actie voorbij. Smaken verschillen natuurlijk maar ik vond het een geweldige film.

Enige minpuntje was dat de ondertiteling (je hebt het niet nodig maar je gaat het vanzelf lezen als het eronder staat) op meerdere punten onder de maat was…

3 Responses to “Film: The Bourne Ultimatum”

  1. Steph says:

    Ik moet hem ook nog echt gaan kijken…. Je bent er positief genoeg over 🙂

  2. Herman says:

    Ik moet zeggen dat ik de ondertiteling van films sowieso erg vaak onder de maat vind 🙁

  3. Jazzie says:

    Normaal gesproken ben ik altijd een beetje huiverig voor deel 3 e.v. van een film, want de kwaliteit gaat er vaak wel op achteruit, maar bij deze film was dat iig niet het geval. Genoeg actie en een goed verhaal!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.