Handboogschieten

HandboogschietenEen 2 jaar geleden zijn mijn vader en zusje begonnen met handboogschieten. Ik riep toen al dat ik daar ook wel zin in had… maar helaas had ik er geen tijd voor over.

Ik roep nu al een tijdje dat ik geen pc’s voor vreemden meer ga repareren en er is nu ineens weer tijd over voor leuke dingen. Dus vorige week ben ik toch eindelijk eens met mijn vader en zusje naar de club in Oirschot gegaan.

Ik heb in het verleden wel eens voor de fun geschoten, maar dat was meer geluk als wijsheid zo bleek al snel. Je houding is bij het schieten erg belangrijk en dat is allemaal nieuw voor mij. Wanneer je, staande in de goede houding, al je pijlen dicht bij elkaar kan schieten ben je goed bezig…

Maar voor ik zover ben… nouja “don’t hold your breath”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.