LannerCity 8.0

Crew&zo @ LannerCityVorige week zijn Bas en ik nog druk bezig geweest om een werkende router & transparante proxy te installeren voor LannerCity 8.0

LannerCity 8.0 was een wat kleinere LAN voor zo’n 40 bezoekers in het Brabantse Heeswijk-Dinter. De lokatie lag in the-middle-of-nowhere maar dan hebben de buren in ieder geval geen last van je herrie 😉

De LAN was goed verzorgt, gratis ontbijt en de hele dag gratis frisdrank. Lunch, diner en aparte drankjes kon je los kopen maar de prijs daarvoor was erg netjes.

Ik ben donderdag t/m zaterdag aanwezig geweest omdat ik zaterdag avond en zondag andere plannen had, maar de meesten bleven tot zondag.

Het was een gezellige LAN en de router/traffic shaper heeft zich prima gedragen! De traffic shaper is nog volop in ontwikkeling en vandaag heb ik al weer een nieuwe versie uitgerold naar de test-omgeving. Maargoed dat is een ander verhaal 🙂

Tijdens het maken van foto’s werd ik tijdelijk even tot Crew benoemd omdat ik toch ook had meegeholpen. En wie weet ben ik er bij 9.0 ook wel weer bij met mijn routertje 😛

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.