Druk “weekendje”

Vorige week kon ik woensdag al “Prettig weekend!” roepen naar mijn collega’s. Ben op vrijdag altijd vrij (4 dagen werk, 3 dagen weekend is een prima verhouding) en had vorige week ook donderdag vrij genomen.

StardustWoensdag avond ging ik namelijk met mijn nichtjes en zusje naar Antwerpen voor de bioscoop daar (de meeste zullen het daar wel kennen 😉 ?). De film die we zijn gaan kijken was “Stardust” een leuke film (fantasy) welke ik al een tijdje wilde gaan kijken.

Donderdag ben ik flink aan het knutselen gegaan. Binnekort gaan we met de familie een weekendje weg en dan wil ik mijn Wii en DIY Beamer meenemen. Echter was de beamer nog niet af… De behuizing zat nog niet dicht en de bedrading was niet veilig genoeg om het geheel te gaan transporteren 😉
Ik heb in de afgelopen weken nog wat laatste onderdelen binnen gekregen en op zich is hij nu “af”… Dat wil zeggen: hij is in staat om te projecteren zonder kunstgrepen (stekker erin en schakelaar aanzetten)

Als het aan Jessica ligt krijgt hij nog een geweldige paint-job en als het aan mij ligt komt er nog een reflector in (zo wordt de licht-opbrengst als het goed is een stuk beter) maar voorlopig ben ik weer tevreden.

Vrijdag zijn Jessica en ik nog wat inkopen gaan doen voor het fam-weekend… daar vieren we ook ieder jaar sinterklaas en dus moesten er wat kleine kado’s worden gekocht.

Gister nog een andere boog meegekregen op de club, we gaan vanavond schieten op 50 meter en na wat “rekenen” kwamen we tot de conclusie dat ik met “mijn” boog, OF geen 50 meter zou halen… OF daarmee de TL-verlichting van het dag zou schieten (moest dan TE veel met een boogje schieten en dan werd het dak dus te laag 😉 ) dus ik ben benieuwd hoe dat vanavond afloopt 😛

Pijl door TL balk bij schieten op 50 meterTenslotte zijn we nog naar Oisterwijk gegaan, Jessica en ik zijn daar een uur of anderhalf door de bossen en langs de vennen gaan wandelen (Uiteraard weer foto’s gemaakt). Daarna nog lekker even opgewarmd aan een kop warme chocolademelk (met slagroom!) en toen was het weekend wel vort op zijn einde 🙂

Update: Het dak bleek bij het schieten op 50 meter voor enkelen inderdaad te laag, zie foto:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.