National Treasure 2: Book of Secrets

National Treasure 2: Book of SecretsJessica en ik hadden allebei nog een bioscoopbon liggen van Sinterklaas. Een van de weinige goede redenen om in Eindhoven naar de bioscoop te gaan πŸ˜‰

Meestal hebben we de voorkeur voor Antwerpen maar daar pikken ze geen Nationale Bioscoopbon… Pathé is op een zaterdag-avond niet erg verstandig, tenzij je de film van 0:30 pakt, dan kan het er nog wel eens rustig zijn. We hadden geen zin om zo lang te wachten dus werd het Eurocinema. We werden boven in een klein zaaltje gestopt (8 stoelen breed, 13 rijen lang) maar het kwaliteit van beeld en geluid vielen niet tegen.

Ondanks dat de zaal wat weg had van een bouwput (het was eigenlijk gewoon een zooitje) wordt de nieuwe look van het zaaltje wel een stuk beter, voor je neus een tafeltje met daarop een lampje zodat je je M&M’s nog kan vinden in het donker πŸ˜›

De film, tenslotte was het daar om te doen, viel zeker niet tegen. Ik had toevallig vrijdag deel 1 nog gezien van DVD. De film is goed gevuld met actie en ik kan de humor wel waarderen:

[seeing several police pulling up to the buidling] Oh look. My tax dollars at work, coming to arrest me.

Het verhaal gaat verder waar het in het 1e deel werd achtergelaten. Ben Gates (Nicolas Cage) is samen gaan wonen met Abigail Chase (Diane Kruger) en het gaat niet zo lekker tussen die 2. In de loop van de film kom je de ouders van Ben Gates tegen en dan blijkt dat het dus nog erger kan als die 2 πŸ˜›

Opnieuw gaan ze op “Treasure hunt” en komen ze onderweg een hoop valkuilen, “Bad-guys” en puzzeltjes tegen. En zoals zo’n beetje iedere Disney film, het loopt goed af πŸ˜› (ow shit, heb ik nu het plot verraden?? πŸ˜‰ )

One Response to “National Treasure 2: Book of Secrets”

  1. Jessie says:

    Super goede Film! Een beetje indiana jones achtig…

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.