Varekai

Voor de verjaardag van Jessica had ze van mij 2 kaartjes gekregen voor een voorstelling van Cirque du Soleil. Ze zijn nog tot 25 mei in Nederland en afgelopen zondag was het onze beurt.

De tent staat op het parkeerterrein van de Amsterdam ArenA, we besloten er daarom maar een dagje Amsterdam van te maken.

Maar natuurlijk draait het uiteindelijk om de show waar we voor kwamen.

Het viel mij op dat de plaatsen die we hadden erg ver naar de zijkant waren. We hadden immers 1ste rang en dat was er niet echt aan af te zien. Je hoort mij niet zeuren daarover want we konden het PRIMA zien… Echter moest ik het toch even kwijt 😉

De show was echt prachtig. Een circus vanwege de acrobaten, een musical vanwege de muziek, het verhaal en dekostuums.

Er gebeurde zoveel tegelijk dat je onmogelijk alles in 1 keer kan zien. Gelukkig heb ik een groot deel van de show ook op DVD zodat ik het op mijn gemak nog eens kan bekijken. De muziek was prachtig. De ‘stunts’ die ze uithalen zijn echt geweldig en tussendoor wordt er nog wat comedy doorheen gegooit…

Dit moeten we zeker nog eens overdoen 😉

Tags: , ,

2 Responses to “Varekai”

  1. Jessica says:

    Daar ben ik het helemaal mee eens, het was een erg leuke dag en een super voorstelling! Ik doe het ze niet na.

  2. Herman says:

    Wij hebben het er ook erg goed naar ons zin gehad een paar weken geleden 🙂

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.