Boekenmarkt enz

En weer was het weer te lang stil hier op mijn weblog 😛

Soms heb je niet genoeg te melden om een post te vullen en dan spaar je gewoon wat op… Zo ook nu.

2 weken geleden was er in Amsterdam een boekenmarkt, 5 KM kraampjes totaal (volgens de krant) en de route liep van het Waterloo plein tot bijna Amsterdam Centraal Station.

Ik ben thuis gekomen met 5 Nederlandstalige fantasy boeken wat voor mij een grote uitzondering is. Ik lees doorgaans alleen Engelse boeken en steeds meer e-books. Ik had wat goede Engelse boeken gelezen en wilde mijn zusje ookaansteken 😉 de triologie van The Golden Compass en de Farseer triologie van Robin Hobb zijn beide prachtige series maar ik had alleen een e-book.

Voor mij is een e-book goed te lezen op mijn Cybook maar voor anderen is dat minder. Dus nu heb ik de Nederlandse, analoge versie van deze boeken gekocht 🙂 (de Engelse e-books waren niet echt gekocht… zo heb ik mijn geweten ook weer tot rust gebracht 😉 )

Verder hebben we nog een feestje van Staf gehad, een hele gezellige avond 😀 Het was weer een tijdje geleden dat ik Staf gezien heb. Komend weekend gelijk weer een filmpje kijken dus.

Tags: , , ,

2 Responses to “Boekenmarkt enz”

  1. Herman says:

    Whoehoe 🙂 film kijken in Oisterwijk 😛

  2. Jessica says:

    Ja,de boekenmarkt was heel gezellig! Volgend jaar is hij helaas niet in NL, maar een stuk verder weg. Dan moeten we het dus met de boekenbeurs in Eindhoven doen…

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.