Groots met een zachte G

Donderdag, in de trein naar huis, na het kijken van de nieuwe Indiana Jones film (goede film btw!) vonden we het erg druk… Al snel bleek dat de meeste mensen van het concert van Guus Meeuwis kwamen in het PSV stadion.

Jessica wilde daar ook wel een keer naar toe dus besloten we, als we de kans een keer kregen, dat wij ook een keer zouden gaan kijken.

Een half uur later, thuis aangekomen, kreeg ik van mijn moeder te horen dat mijn oom kaartjes over had voor het concert van Guus Meeuwis 😛 Mijn oom kon zelf niet en vroeg of mijn ouders wilde gaan, maar die konden ook niet (BBQ + Feestje van mijn zusje)

Nouja zo stonden wij dus 2 dagen later tussen zo’n 33.998 (ongeveer) anderen bij het concert van Guus Meeuwis 😛

Die dag waren ook de DVD opnames en het was een mooie show. We zijn zelf ook een paar keer in beeld geweest op het ‘grote’ scherm maar dat knippen ze er hopelijk nog wel uit voor ze de DVD maken 😉

Guus Meeuwis is niet echt mijn muziek maar de sfeer bij zo’n concert compenseert daar wel voor 😛 Toen we hoorde wat de prijs was van een kaartje was mijn zin om volgend jaar weer te gaan toch wel weer grotendeels over, het is leuk voor een keertje maar of het 60 euro pp waard zou zijn…

Tags: , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.