K200d, een extra body

5-6 weken geleden schreef ik nog dat mijn camera kapot was maar dat er waarschijnlijk gewoon garantie op zat… Vorige week werd ik gebeld dat ik naar mijn garantie kon fluiten omdat het defect waarschijnlijk veroorzaakt was door een val 6 maanden (!) geleden… Als ik het toestel toch wilde laten repareren zou het me zo’n 476 euro kosten…

Conclusie: ik had geen camera meer.

Een kennis van me vertelde dat hij wellicht nog wat kon betekenen omdat hij zelf ook toestellen repareerd. Daar gaat mijn oude body vandaag dus via de TNTPost naartoe 😀

Komend weekend gaan we echter naar Parijs, even een nachtje foto’s maken in de grote lichtstad 😛 Dit gaat doorgaans beter met camera… Na een weekje afwachten en afwegen heb ik uiteindelijk toch besloten om een K200d te kopen 😀 een prachtige camera, hij heeft veel weg van mijn oude istDL2 maar dan met wat extra’s.

Wanneer mijn istDL2 gerepareerd kan worden voor een normale prijs heb ik een reserve body, dat bleek afgelopen tijd dus niet altijd een overbodige luxe 😛

Daarbij kan ik nu mooi mijn vriendin of zusje een dSLR verslaving aanpraten 😉

Foto’s en meer info over de k200d volgt, denk ik 😉

Tags:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.