Vroege vogel…

… dat was de opzet… zorgen dat ik op de een of andere manier mijn bed uit kom op een vrije dag voor het licht wordt… Dan met een fototoestel rond gaan fietsen en kijken of ik wat leuke plaatjes kan schieten…

Goed, voor vrijdag had ik mijn wekker gezet op 7 uur en rond 7:30 zat ik op de fiets. Niet eens zo heel vroeg, het begon al vrij licht te worden. (en normaal als ik naar mijn werk fiets moet ik om 7:00 vertrekken, maar het was een vrije dag!)

Ik ben een stuk door de Oirschotse heide gelopen en heb hier en daar wel wat leuke foto’s kunnen schieten. Helaas was de zonsopkomst verscholen achter wat bewolking waardoor ik niet de plaatjes kon schieten waarvoor ik eigenlijk kwam… We zullen het dus nog een keer moeten proberen 🙂

One Response to “Vroege vogel…”

  1. Steph says:

    Hmm, maar als ik naar je foto kijk ziet het er in ieder geval niet uit als een verloren ochtend… 😛 Mooi hoor!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.