MCSA behaald

Na 2,5 jaar is het dan eindelijk zover 😉 ik heb mijn MCSA behaald 😀

In 2006 besloot ik dat ik toch ook wat theoretische achtergrond wilde bij mijn werk. Ik ben immers een systeem- netwerkbeheerder en heb een opleiding gedaan voor software developer…

Zo ben ik dus begonnen aan het MCSE traject, 7 examens en dan ben je klaar… Helaas is door, deels een gebrek aan intresse en deels een gebrek aan vrije tijd, alles nogal uitgelopen. Het is inmiddels 2008 en ik heb pas 4 examens behaald:

  • 70-270: Windows XP
  • 70-290: Windows Server 2003
  • 70-291: Windows Server 2003 vervolg
  • 70-620: Windows Vista

Nu is mijn voornemen om er meer vaart achter te zetten om zo in januari of anders toch in februari mijn MCSE te halen… Immers komen er steeds meer bedrijven die 2008 gaan gebruiken dus moet ik ook mee 😛

Volgende examen op de planning: 70-293 🙂 dus wish me luck 😉

2 Responses to “MCSA behaald”

  1. Steph says:

    Ik hoop dat het snel zal lukken! 🙂

  2. Eric says:

    Ik ben alweer volop aan het leren voor 293 nu, ziet er niet al te moeilijk uit!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.