Weekendje Spanje

Omdat Jessica nog steeds in Cordoba zit was het afgelopen weekend weer eens tijd voor een bezoekje. Samen met mijn ouders (die ook wel een weekendje weg wilde) stapte ik donderdag in Weeze in het vliegtuig.

November staat in Cordoba bekend als een regenachtige maand… Echter was dit jaar denk ik een uitzondering want we hebben nog geen wolkje gezien! De temperaturen liepen s’middags op tot boven de 20 graden en wij waren regelmatig terug te vinden achter een glas bier of een Tinto Verano, in de zon op het terras.

Cordoba was niet veranderd sinds mijn vorige bezoekje dus daarover heb ik weinig te melden, het was erg gezellig en ik was blij dat ik weer wat tijd met Jessica kon doorbrengen. De langste periode van wachten is nu voorbij, met de kerst zit ze namelijk 1,5 week hier in NL en dan is het nog een maandje of wat voor ze helemaal klaar is daar!

Foto’s volgen!

3 Responses to “Weekendje Spanje”

 1. Steph says:

  Kijk, het einde eindelijk in zicht!

 2. Eric says:

  Ja 🙂 Jessica heeft het prima naar haar zin daar maar ik zal toch blij zijn als ze weer hier is 😛

 3. Jessica says:

  Ja Eric, ik zit er aan te komen!
  Maar het was zeker zo gezellig toen jullie er waren!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.