Vakantie?

Daar ben ik nu wel aan toe 😛 helaas moet ik nog een weekje maar dan heb ik het ook tot nieuwjaar.

Zoals te zien is aan de activiteit op mijn weblog heb ik het erg druk de laatste tijd. Ik ben mijn werk aan het overdragen aan een nieuwe Collega die van mij het stokje gaat overnemen als systeembeheerder bij MasterShip.

Ik ben een tijdje geleden op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging en 2e2 is daar als werkgever uit de bus gekomen 😉

Bij MasterShip heb ik nu iets meer als 5 jaar gewerkt en dit is het bedrijf geweest waar ik tijdens mijn schoolperiode voor het eerst in contact kwam met het systeembeheer. Nu, 5 jaar later, wil ik eens verder gaan kijken om te zien wat de ICT wereld allemaal te bieden heeft 🙂

2e2, allemaal nieuw voor me… ik ga een spannende tijd tegemoet 😉

4 Responses to “Vakantie?”

 1. Steph says:

  Wij hebben er zin in in ieder geval!

 2. Herman says:

  Gezellig :), nog een 2e2’er er bij 😛

 3. Ron says:

  Het heeft even geduurd, maar welkom bij de club! 🙂

 4. Eric says:

  Ik begrijp dat mijn contract inmiddels binnen is dus het is nu rond 😛

  Nu vakantie 😛

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.