Happy Newyear!!

Voor degene die ik de komende dagen niet tegenkom: De beste wensen voor 2009 toegewenst (De rest krijgt ze persoonlijk als ik er aan denk 😉 )

Afgelopen dagen is Jessica voor een korte ‘break’ in Nederland geweest maar morgen is dat bezoek helaas weer tot een eind… Maar gelukkig is het nu nog maar 4 weken voor het hele gebeuren achter de rug is!

Daarnaast heb ik afgelopen weken vakantie gehad en heb dus eens tijd gehad om wat dingen op te pikken die al veel te lang stil lagen. Zo ben ik wat bezig geweest met leren, lezen en ook heb ik mijn 1e printplaat ge-etst 😉

Maandag begin ik bij mijn nieuwe werkgever en vrijdag hebben we nog een afscheidsfeestje bij MasterShip.

Owja en door het koude weer zijn we maar liefst 2x op natuurijs gaan schaatsen 😛

Aanvullingen/nieuwe posts volgen weer als mijn tijd het toelaat 😉

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.