TGP @ IRC

Sommigen weten het misschien nog… de goede oude tijd in #gamingplanet @ irc.quakenet.org…

Voor degenen die denken iets gemist te hebben; ik heb net de logfiles weer opgedoken die in die tijd gemaakt zijn door TGP_BOT: irclogs van gamingplanet

De logs zijn van de periode 2002 t/m 2006 (helaas zijn er ook nogal wat lege logfiles met alleen join/leaves maargoed)

Vandaag ging ik nog eens kijken maar bleek dat het kanaal nu in gebruik is door anderen, het kan natuurlijk nooit zo gezellig meer worden als het toen was (ja dat is een uitdaging ;)), maar mochten mensen het weer willen proberen; ik ben te vinden in #tgphosting op irc.quakenet.org. Om weer alle vragen over linux enz te beantwoorden 😛 of om advies te geven over dingen waar ik geen verstand van heb.

IRC

One Response to “TGP @ IRC”

  1. Herman says:

    Ik zal eens kijken of ik ook nog tijd kan vinden om daar te kijken 😉

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.