CampZone 2009

In het verleden bezocht ik meerdere LAN-parties per jaar, inmiddels is dat aantal teruggelopen tot 2 a 3.

The-Party en CampZone zijn wel evenementen waar ik jaarlijks ben terug te vinden. Terwijl ik dit typ zouden de laatste bezoekers van dit jaar weer richting huis moeten rijden. Het is namelijk vandaag om 12:00 afgelopen.

Ikzelf ben van 31-07 tot en met gister aanwezig geweest. Samen met Bas, een goede vriend overgehouden aan mijn studietijd, heb ik net als andere jaren in de caravan van mijn ouders een top-week gehad.

Op CampZone staan voor ons 3 dingen centraal: Vrienden, de PC en de BBQ! En daarnaast had ik nog wat kleine taken binnen de organisatie om de laatste uurtjes mee op te vullen.

Een paar keer samen met Herman, Lieneke, Bas en Jessica lekker gegeten. Met een aantal nog gaan zwemmen toen de temperatuur net wat te hoog was om in de tent te kunnen zitten. Ook een bezoekje aan de bios in Antwerpen afgelegd, dat is bijna traditie ;). Kortom lang leve de lol!

Het opbouwen dit jaar ging sneller dan ooit, enkele dagen voor aanvang van de LAN was het netwerk al voor een groot deel operationeel. Het was niet apart druk, hier en daar waren wat lege plekken maar dat mocht de pret niet drukken.

Het netwerk heeft zich zeer goed gehouden, enkele kleine problemen maar deze bleven allemaal lokaal. Verder mocht ik dit jaar meehelpen bij het scripten van een tool om de Linux bridge te beheren. Dit was bij aanvang al goed getest en heeft voor weinig problemen gezorgd.

We hebben onze tijd dus voornamelijk zelf in kunnen vullen en ik heb dus een heerlijke week vakantie gehad 😀 EÊn van de beste CampZones tot op heden 🙂

Op naar CZ2010!!! O, en de foto’s van dit jaar volgen nog 😉

One Response to “CampZone 2009”

  1. Jessica says:

    Zelfs ik heb me er weer prima vermaakt voor een paar dagen. Vooral de etentjes en de films waren goed bevallen 😉

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.