Nieuwe woning

Dinsdag werd ik gebeld door een of andere makelaar in Eindhoven. Het eerste wat ik dacht: Wat moeten die nu weer?

Ik sta al een tijdje ingeschreven voor woonruimte in Oirschot. Een makelaar uit Eindhoven heb ik dus niet veel mee van doen, ik ben namelijk niet heel erg hard van plan om buiten Oirschot te gaan wonen.

“We bellen u om te melden omdat u heeft aangegeven interesse te hebben in 1 van onze appartementen, waar u nu bovenaan de lijst staat daar mensen boven u de woning hebben afgewezen…”

“Euhm…”. Het duurde even voor het doordrong dat ze het hadden over een appartement in Oirschot waar wij inderdaad enkele weken geleden voor hebben ingeschreven. Omdat we al zo lang niets hadden gehoord gingen we er vanuit dat het niets meer zou worden.

Toen het eenmaal was doorgedrongen sprong ik bijna een gat in de lucht en mij werd verteld dat ik een afspraak moest gaan maken met de huidige bewoner om te kijken of we de woning wilde nemen.

Den HeuvelInmiddels hebben we de woning geaccepteerd en zijn we het papierwerk aan het regelen 😀

4 Januari is de sleutel overdracht en dan is het zover! Dan ga ik ‘uitvliegen’ 😛

Het is uiteraard niet nodig om te vermelden dat Jessica ook een ander adres gaat krijgen 😉

2 Responses to “Nieuwe woning”

  1. Erik Strijbos says:

    Hey Eric, proficiat man! Ik hoorde het nieuws al via Thera. Als je ergens tussen kerst en oud- en nieuw nog gaat schieten houd ik me aanbevolen 🙂

    Groetjes van Erik!

  2. Eric says:

    Hoi Erik, alle zondagen en dinsdagen in de vakantie gaat het schieten gewoon door. Morgen is het een ‘aparte’ avond omdat we dan de kerst verschieting hebben, maar verder kan je gewoon terecht. dinsdag tussen 19:30 en 23:00 en zondag vanaf 9:30 tot 13:00!

    Lijkt me leuk 🙂

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.