EVC: Dell SC1435

Ja het gaat vooruit bij TGPHosting.nl en daarom hebben we besloten om een 3e server aan te schaffen. Met de komst van deze 3e server kunnen we in de toekomst bij uitval van een server, alles weer up&running krijgen zonder dat we daar eerst voor naar rotterdam moeten afreizen.

EVC: Dell SC1435

Het zal nog wel even duren voor de server ook daadwerkelijk in rotterdam zal hangen (we moete dit nieuwe speeltje natuurlijk eerst installeren en goed testen ;)) maar zodra het zover is komt er vanzelf een nieuws bericht op de TGPHosting.nl website 🙂

3 Responses to “EVC: Dell SC1435”

  1. Herman says:

    Ik ben benieuwd, ding komt over +- 2 weken een keertje binnen als het goed is 🙂

  2. Steph says:

    STOER 🙂 🙂

  3. Herman says:

    Zo, ding is betaald en definitief besteld 😛

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.