Cisco Dog Food

Hondenvoer? Nee: ‘World IPv6 day’ is aangebroken en een groot aantal sites hebben vandaag een quad-A record aangemaakt.
Indien je geen IPv6 hebt merk je hier niets van, heb je IPv6 juist geconfigureerd mag je hier ook weinig van merken. Echter heb je het half geconfigureerd kan je tegen time-outs aanlopen. Veel besturingssystemen zullen vandaag de dag, indien er een keuze is, kiezen voor IPv6. Pas als dit niet blijkt te lukken vallen ze terug op IPv4. Denkt je Windows 7 machine dus dat je IPv6 hebt maar kan je daarmee niet op internet komen, dan kan je best een poosje moeten wachten voor je vandaag kan google’en.

Onder andere Facebook en Cisco hebben creatief gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de letters a t/m f te gebruiken in het IP adres 🙂 laat even weten als je meer van deze geintjes tegenkomt!

Tags:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.