Fietsen!

Op zich geen bijzonder nieuws voor de meesten maar voor mezelf toch een stap de goede kant op!

Ik heb een tijdje geleden voor mezelf besloten om meer te gaan fietsen, ik woon zo’n 17,5 km van me werk en dat is goed binnen het uur te halen op de fiets. Buiten de brandstof die ik uitspaar is het vooral niet slecht voor mijn conditie, waar ik al een hele tijd niets meer aan gedaan heb.

Hoelang ik het volhoud is nog even afwachten, het is toch een uur per dag extra reistijd en het weer zit nu wel mee. Mezelf een beetje kennend stap ik de volgende keer als het dreigt te regenen toch weer in de auto, maar zolang ik toch regelmatig de fiets pak ben ik al tevreden 🙂

Tot zover mijn goede voornemens en einde van dit verder niet-boeiende-bericht.

6 Responses to “Fietsen!”

 1. Bert says:

  En, houd je het nog vol?

 2. Eric says:

  Het weer is nog steeds lekker aangenaam, maar omdat het toch weer erg wennen is doe ik het nog rustig aan, maandag en woensdag ga ik met de fiets en dinsdag + donderdag met de auto of scooter 😀

 3. Bert says:

  Alle begin is moeilijk. In dit geval zowel fysiek als mentaal lijkt me, maar het zal vast wel lukken. Met name als je begint te merken dat de conditie verbetert. Vooral doorgaan! 🙂

 4. Eric says:

  Hehe precies!

  PS: ken ik jou ook (ik ken meerdere berten) of kwam je toevallig op mijn weblog terecht 😉 ?

 5. Bert says:

  Wij kennen elkaar niet.
  Ik ben hier gekomen via een link op deze pagina:
  http://tweakers.net/productsurvey/survey/2328

 6. Eric says:

  hehe lol, nouja die bak doet het nog steeds prima 😉 nu niet meer als router maar als MediaCenter (Slackware met MythTV)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.