Burgers Zoo enzo

Prachtig weekend achter de rug, veel zon, veel buiten, weinig pc.

Jessica en ik hadden al een tijdje een uitstapje naar Burgers Zoo op de todo lijst staan en afgelopen weekend was het dan zover 😛 . Met z’n alle richting Arnhem.

Burgers Zoo

Uiteraard moest mijn cam ook mee. Het viel mij op hoeveel mensen daar met een dSLR rondliepen, soms met kanonnen van lenzen waar je U tegen zegt. Ben ik toch wel blij dat mijn cam + lens nog regelijk compact zijn. Helaas stond daar tegenover dat ik soms net niet ver genoeg kon inzoomen.

Er is behoorlijk veel te zien in de dierentuin, we waren in eerste instantie bang dat we al na een paar uur alles gezien zouden hebben, maar uiteindelijk hadden we daar 6 uur voor nodig 😛

Het mooiste aan Burgers Zoo blijft toch wel de overdekte Bush en Ocean. Het was voor mij weer een 9 jaar geleden ofzo sinds mijn vorige bezoekje. Ze waren midden in het park weer een nieuw deel aan het opbouwen, wat er precies gaat komen weet ik niet maar wie weet dat we over een paar jaar weer een keer gaan kijken 🙂

Toen we terug kwamen uit Burgers Zoo zijn we in Vught lekker gaan eten bij Hotel Vught/van der Valk Hotel. En daarna verder naar huis.

De rest van het (lange) weekend was het ook prachtig en hebben we veel gefietst en gewandeld. Je moet iets met dit weer en binnen zitten kan altijd nog!

2 Responses to “Burgers Zoo enzo”

  1. Jazzie says:

    Ik vond het ook heel gezellig!
    Volgend weekend weer ??

  2. Steph says:

    Klinkt leuk inderdaad. Misschien binnenkort ook maar eens een keer naar kijken!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.