“Ik zoek me lens!”

Gister een e-mail gestuurd naar fotokonijnenberg.nl… “Waar blijft mijn lens?”…

Helaas lijken de Pentax lenzen erg zeldzaam te worden, vandaag ben ik in de winkel wezen kijken waar ik de camera zelf heb gekocht en ook daar was er nog een onbekende levertijd.

Na wat zoekwerk was er maar 1 bedrijf welke de lens kon leveren uit voorraad maar deze stond niet erg goed aangeschreven en vroeg ook ruim 250 euro (inclusief verzenden). De prijs bij fotokonijnenberg was slechts 181,50 euro inclusief verzenden…

Na een tip van een GoT’ter ging ik ook eens op zoek naar een Sigma 55-200mm lens met Pentax vatting… Wat bleek: uit voorraad leverbaar, 50 euro goedkoper als mijn “in bestelling” lens en hij zou morgen al op mijn deurmat moeten liggen! (nouja op de deurmat van Herman, die is wel thuis 😉 nog bedankt!)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.