Postbode update!

Zoals al eerder vermeld waren mijn lens en beamer onderdelen netjes door een meneer in TNT pakje afgeleverd. Ook mijn Ctrl-Alt-Del DVD is inmiddels binnen en dan zou je denken dat alleen het Harry Potter boek nog moet komen 😛 ?

Helaas, er verscheen laatst alweer een hint op mijn weblog van een nieuwe bestelling. Ik heb een PIC startsbordje gekocht. Een doe-het-zelf microcontroller bordje. Kan ik daar weer mee gaan spelen, wellicht dat er nog wat bruikbaars uit komt voor mijn DIY-Beamer project… De microcontroller wil ik gaan inzetten om de temperatuur in mijn beamer in de gaten te houden, aan de hand van de temperatuur moet ook de snelheid van de fans worden aangepast… en bij oververhitting moet hij helemaal uitschakelen 🙂

Ook is laatst een nieuw spel aangekondigd, Overlord. Het is een erg grappig spel van nederlandse bodem welke wordt uitgebracht door codemasters als ik mij niet vergis: http://www.codemasters.com/overlord
Dit spel staat nu ook op mijn bestellijstje.

Ik mis ook deel 2 van mijn DIY-Beamer zending nog… Dus nog steeds 4 pakjes waarmee de TNT mij blij kan komen maken.

2 Responses to “Postbode update!”

  1. Herman says:

    Ik hoop Overlord vrijdag binnen te hebben :), ik heb het spel ook wel al gedownload om het al te kunnen spelen vooral omdat ik gewoon geen zin heb om te wachten tot vrijdag om het te kunnen spelen :P.

    Verder verwacht ik de komende tijd geen pakketjes meer, maar verzend ik ze eigenlijk alleen maar 🙂 (oude studieboeken verkopen via bol.com).

  2. Eric says:

    Ik heb van play.com ook een verzendbevestiging gekregen… rond 14-15 juli kan ik gaan spelen 😀

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.