Zwemmen: Kempervennen

Vrijdag vroeg Herman al of ik zin had om mee te gaan zwemmen bij CenterParcs, dat was voor mij al weer lang geleden. Maar zondag zijn we dus met 4-en (Herman, Lieneke, Jessica en ik) gaan zwemmen.

Het begon leuk, TomTom wilde ons ergens een zandpad opsturen en vond dat we dan onze bestemming wel bereikt hadden… Gezien wij toch meer op zoek waren naar een overdekt zwembad hebben we daarom een ander TomTom powered apparaat aangezet 🙂 Deze stuurde ons naar de goede weg, maar waar CenterPacs linksaf stond aangegeven wilde TomTom rechts… Ondanks de -uiteraard- goede bedoelingen van TomTom zijn we linksaf geslagen en aangekomen op het terrein.

Het zwembad zelf zag er goed uit, gezellig sfeertje en wij konden mooi nog buiten in het zonnetje zitten. Niet dat we daar gezeten hebben want we kwamen om te zwemmen. Toen we uit het water kwamen was het te koud om buiten te blijven zitten en zijn we dus meteen onder de warme douches gaan staan.

De wildwaterbaan was de moeite waard, al moest je goed oppassen dat je niet teveel slachtoffers maakte. Verder waren de tropische vissen ook leuk om te zien, alleen hadden ze daar het beton wel wat gladder mogen maken. De volgende keer zullen we denk ik toch een goedkoper zwembad uitzoeken, dit is mooi maar alleen om te zwemmen net wat aan de dure kant.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.