KTM Dag op de Landsard

KTM Dag 2007 op de LandsardAuto- en motorcross, ik zou er geen uren naar kunnen kijken. Maar als ik mijn fototoestel meeneem daarentegen…

Gister dus weer een dag langs de kant gestaan met mijn toestel en een poging gewaagd om de stunts en demo’s vast te leggen in pixels.

Uiteraard waren er de verschillende klasses rondjes rijden maar tussen de wedstrijden door werden er leuke en mooie demo’s gegeven. Zo waren er de rally wagens van Paradigit. Ook werd er een mooie show weggegeven door de freestylers (zie foto). En er waren wat mooie creaties aanwezig van de Zwarte Cross (een Ford en Kinderwagen met 4×4 aandrijving 🙂 ).

We hebben ons prima vermaakt aan de kant, alleen jammer dat het zonnetje niet door wilde komen. Ik heb afgelopen week een polarisatie filter gekocht en die komt niet tot zijn recht zonder een lekker zonnetje 😛

De foto’s zijn terug te vinden in mijn album.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.