Scheveningen! (met Tarzan)

In de ochtend stond het ijs nog op de voorruit, gelukkig is deze tegen de middag snel verdwenen. Ilse moest nog even naar school maar daarna reden we meteen door naar Scheveningen!

We komen rond half 2 aan in Scheveningen en lopen meteen door richting de duinen… Nu is het nog lekker weer en dus gaan we een eind lopen. Op het strand waren de voorbereidingen in volle gang voor een RedBull evenement van Zondag. Een strand-cross voor 500 motorrijders. Ze hadden met mossel-schelpen het RedBull logo gevormd… zag er leuk uit! maar het STONK!

Scheveningen! (met Tarzan)Daarna zijn we gaan winkelen in de Palace Promenade. Ik heb eindelijk mijn 2e nunchuck gekocht voor de Wii. Wordt leuk op fam-weekend volgend weekend! Rond 5 uur hebben we Roel gebeld om te informeren wat zijn ETA was. Hij dacht rond 6 uur aan te komen bij het circustheater dus Ilse en ik stonden klaar (in de kou!)

Tegen 7 uur kwam Roel opdagen en toen zijn we snel gaan eten bij de Mac, om kwart voor acht mochten we de zaal in en toen kon het beginnen.

Voor mij was dit de 2e keer dat ik de musical zag, de 1e keer met een andere cast. De “Jane” was de eerste keer iets komischer voor mijn gevoel, maar dat kan ook aan mij liggen.
Op de een of andere manier vergeet ik de details van een musical/boek/film (streep door wat niet van toepassing is 😉 ) vrij snel waardoor ik het in korte tijd makkelijk 2 keer kan zien/lezen… Van een boek of film is dat wel handig, heb je er dubbel zoveel plezier van… van een musical is dat wel jammer, als je die een paar keer wil zien kost je dat gelijk zo’n hoop geld.

Dus Joop: gooi die muscial even op DVD voor me 😉 ? daar heb ik dan nog wel een paar tientjes voor over 😛

Owja en natuurlijk weer foto’s!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.