Long time no see! – GESLAAGD

Het is een hele poos stil geweest op mijn weblog, ik had het erg druk met het leren voor mijn examen. Maar ook met andere dingen waardoor ik even niet aan een update toe kwam.

Allereerst, ik ben geslaagd voor mijn 70-291! 🙂
840 punten van de minimaal 700 en maximaal 1000. Bijna ongeveer precies midden tussen de 700 en 1000 in 😉

Daarnaast hebben we van mijn werk nog een klantendag gehad, hierbij nodigen we klanten uit voor een dagje workshops en dergelijke. Een hectisch weekje want er moest veel worden voorbereid en afgebroken… En toen viel toen we wilde beginnen ook nog de stroom uit in de hele omgeving…  Nouja de foto’s zullen in dezer dagen wel verschijnen op de MasterShip website 🙂

One Response to “Long time no see! – GESLAAGD”

  1. Steph says:

    Congrats! Goed zeg!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.