Suck an elf!

The 10th KingdomVorige week heb moest het er dan toch van komen, ik liep al een tijdje rond met het idee om een nieuwe monitor te kopen maar nu heb dan een 26″ LCD-tv langs mijn normale 17″ monitor staan!

Gezien Jessica op vakantie was zijn deze week de fantasy-films weer aan de beurt 😉

Afgelopen dagen hebben we dus “The 10th Kingdom” gekeken. Geen echte film maar een miniserie van zo’n 7 uur 😀

Het is een prachtige film. De film oogt wat ouder vanwege de goedkoop ogende special effects. De film is echter van 2000. Wanneer we wat verder in het verhaal zitten stoort dit totaal niet en heeft zelfs ook wel zo zijn charmes.

Mocht je willen weten wat de titel van dit bericht nu te maken heeft met de film dan kan ik alleen zeggen: kijken die film 😉

Tags: ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.