Ele Rally 2008

Na een weekje lol met GTA4 te hebben gehad was het zaterdag de beurt aan de pro’s om te laten zien hoe het echt moest 😉 De jaarlijkse Paradigit ELE Rally 2008 kwam weer door Oirschot en zoals andere jaren moest dit weer met BBQ en al meegemaakt worden bij huize Glenn.

Vorig jaar schreef ik al dat ik niet erg te spreken was over de organisatie, ze hadden besloten dat bij de 2 proeve een bedrag van 5 euro per proef moest worden betaald door de toeschouwers, en om dit kracht bij te zetten gooien ze dan overal heras hekken (met zwart/groen zeil) langs de kant zodat de rest van Oirschot niet kan meegenieten…

Ok ze moeten nog steeds hun geld ergens vandaan halen maar toch blijf ik het een vreemd idee vinden…

Na wat alcohol en gezelligheid werd dan ook al snel geopperd om volgend jaar flitspalen te plaatsen naast de route 😉 levert genoeg op en dan kan de toegang weer voor niets 😀

Maar de Rally was weer leuk om naar te kijken, maar de goede en gezellige BBQ hielp daar natuurlijk zeker mee!

Foto’s heb ik geplaatst op de gebruikelijke lokatie 😉 Het zijn er veel minder dan andere jaren, ik heb de mindere foto’s weggelaten en mijn camera ligt nog bij de fotograaf, deze moesten dus weer met de compactcam worden geschoten 😉

Tags: , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.