Opruiming

Het zat er al een tijdje aan te komen, mijn kamer moest eens grondig worden opgeruimd… Resultaat is dat ik nu weer ruimte heb en er de nodige vuilniszakken buiten onder het afdak staan 😛 klaar om te worden afgevoerd 😉

Een dag later besloot ik mijn DVD Collectie weer eens na te lopen… Gezien het in Nederland ‘legaal’ is/was om een dvd voor eigen gebruik te kopiëren heb ik door de jaren een flinke verzameling opgebouwd (Ik heb zelf ook een stapel orginelen maar als ik eerlijk ben moet ik toch toegeven dat ik meer DVD+R’s heb als geperste orginele schijfjes). Ze zitten allemaal in genummerde dozen en gister was het weer eens tijd om de database aan te vullen… Ik had alweer een hele poos niets nieuws ingevoerd en toch heb ik de laatste tijd aardig wat DVD’s en blue-ray disks gekocht.

Even bij de Ikea nieuwe opbergdozen gaan halen en een middag typwerk en de collectie is weer geïnventariseerd… Valt mee, ik ben door de jaren heen pas 1 film kwijtgeraakt zo bleek.

Owja en we zouden dit weekend gaan lannen met wat oude klasgenoten, helaas kon dit niet doorgaan dus is het uitgesteld naar November. Wel zijn we uiteindelijk zaterdag nog naar de bios geweest. Onze keuze was gevallen op “Death Race”.

De film is een vermakelijke actiefilm met veel geweld en toch ook wel een verhaal. Het verhaal was af en toe wel erg voorspelbaar maar dat stoorde niet echt.

Ook deze film zal op den duur wel verschijnen in mijn collectie 😛

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.