Bios: Deja Vu

Deja VuAfgelopen zaterdag na het “TGP Weekend of code” ben ik met Jessica naar de bioscoop geweest. Dat had ze nog tegoed en we wilde allebei graag “Deja Vu” een keer zien.

Eenmaal bij PathΓ© aangekomen kreeg ik weer in de gaten waarom ik altijd een hekel heb aan bioscoop bonnen. Je kan ze alleen inwisselen bij de kassa van de bioscoop, tegen de tijd dat je binnen kan staan (vanwege de lange rij bij de kassa) blijkt dat de film die je wilt gaan zien net is uitverkocht…

Omdat het zo chaotisch was kwamen we hier pas achter nadat we al 15 minuten in de rij stonden en besloten we dat we maar weer naar het euro-cinema gingen. Daar waren we na 15 sec aan de beurt en is de film ook nog eens goedkoper. Helaas moet je dan ook genoegen nemen met een veel kleinere zaal.

Maar genoeg gezeur, van de film hadden we wat voorstukjes gezien en leek ons wel wat. En het bleek inderdaad een spectaculaire film te zijn. Het concept van het tijdreizen is niet nieuw, en het apparaat waar het deze film om draait wordt gelukkig een beetje op de achtergrond gehouden. De nadruk lag vooral bij de actie en misdaad, niet bij science fiction.
Iets over de helft van de film wordt het even een beetje voorspelbaar, maar aan het einde wordt dat toch leuk opgelost. De trailer verraadde al delen van de film maar zette mij ook een beetje op het verkeerde been.

6 Responses to “Bios: Deja Vu”

 1. Herman says:

  Ik vond het ook een erg goede film, de trailers zetten je inderdaad een beetje op het verkeerde been, maar dat vind ik juist wel goed gedaan eigenlijk πŸ™‚

 2. Steph says:

  Ik heb hem nog niet gezien, maar ik zal hem eens gaan kijken πŸ™‚

 3. Jess says:

  Was idd een mooie film, zeker de moeite waard. Pathe daarentegen is weer wat minder.

 4. Eric says:

  als in bios pathe, zo van lange rijen en uitverkocht enzo…

 5. Herman says:

  Ow inderdaad, dat is daar de laatste tijd echt niet normaal meer πŸ™

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.