Drome gAmeland

amelandVorige week heb ik voor het eerst mijn vriendin een heel weekend lang meegekregen naar een LAN-party!

Ok toegeven, het was in een hotel en we hebben alles bij elkaar maar een uur of 6 achter de laptop gezeten… Maar het was een geweldig weekend en we hebben veel lol gehad.

Vrijdag om 15:32 kwam Jessica naar buiten in Den Bosch, toen hadden we nog 4 uur voor de laatste boot naar Ameland vertrok… Na 20 minuten file bij Den Bosch en 30 minuten file bij Arnhem waren we nog even bang dat we het niet zouden halen. Gelukkig was er na Arnem niets bijzonder meer op de weg waardoor we weer wat tijd konden inhalen.

Uiteindelijk hadden we nog bijna een half uur over.

De overtocht was gezellig, Andries en Sandra, Stefan en Renee, Herman en Lieneke en dan ik en Jessica. Een gezellige club.

Jessica en ik zijn zaterdag een heel eind gaan wandelen, te voet een aantal KM’s langs het strand en met een grote omweg terug naar het hotel. Verder hebben we wat spellen gedaan (Monopoly tycoon, Serious Sam 2, Red Alert 3 enz) en Jessica en ik hebben weer wat afleveringen ingehaald van de series die we proberen te volgen.

Het hotel was een 4-sterren hotel, aan het eten en de afwerking was dit niet echt terug te zien maar toch waren we niet ontevreden over het geheel. Echter zou het hotel zonder LAN voor mij te duur zijn voor wat je er voor terug krijgt.

Maar de formule op zich was wel geslaagd, wie weet komen er meer? Ik zal dan ook zeker overwegen om langs te gaan!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.