Bezoekje Ouwehand’s Dierenpark

ouwehandLaatst zijn Jessica en ik er weer eens op uit gegaan. We zouden naar de Efteling gaan, om te vieren dat we al 6 jaar samen door 1 deur kunnen 😉 Helaas bleek alleen (toen we op internet de openingstijden wilde opzoeken een paar dagen eerder) dat ze pas op 1 April open gaan… Dus op zoek naar een ander idee 😛

We twijfelde nog een tijdje tussen een dagje naar zee, naar de biesbosch, of naar Rhenen. Uiteindelijk is de keuze op Rhenen gevallen, dus in de auto gesprongen en hop richting de A2.

Het was idioot druk aan de ingang, we hebben zeker een half uur in de rij gestaan, maar toen we eenmaal binnen waren viel het best mee. Ze kwamen gewoon kassa personeel tekort denk ik…

Het park op zich is wel de moeite waard, zoals gewoonlijk ging ik weer gewapend met mijn telelens en Pentax op jacht naar leuke plaatjes. Het ‘berenbos’ viel ons wat tegen, 3 beren lagen languit op de grond en verder zag je vooral een leeg bos. Misschien had dit ook met de tijd van het jaar te maken, ik weet het niet.

Toen we bij het ijsberenverblijf kwamen zagen we dat het er nogal overdreven druk was, er was immers niets te zien. Eenmaal thuis gekomen lezen  we op internet dat er blijkbaar wel wat te zien was, alleen hebben wij het ‘gemist’. Ergens toen wij in de rij voor de kassa stonden zou namelijk Swimmer het loodje hebben gelegd. Erg sneu voor het diertje.

Uiteraard zijn er weer de nodige foto’s van die dag in mijn album verschenen, zie foto voor linkje naar de rest

One Response to “Bezoekje Ouwehand’s Dierenpark”

  1. Jessica says:

    Het was heel gezellig! Beetje jammer alleen van de zwemkampioen onder de beren.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.