MCSE 2003 – 5/7: 70-293

Na vorige keer mijn MCSA te hebben behaald was het nu weer tijd voor het volgende examen in de serie op weg naar MCSE. Echt moeilijk is het niet maar er gaat stiekem veel tijd in zitten.

Maargoed, gister was het dus zover. Ongeveer 2 uur voor mijn examen begon had ik het laatste hoofdstuk uit, qua planning kwam het dus precies uit 😉 Op naar Eindhoven, nog even langs het Beursgebouw waar de voorbereidingen voor “The-Party 7” in volle gang waren, toen door naar de Keizersgracht, naar New Horizons…

Ja dus niet, netjes op tijd arriveer ik op lokatie… Zijn ze verhuisd!
Ik had natuurlijk het adres moeten checken op de bevestiging, maar dat had ik dus niet gedaan.
Gelukkig stond er wel een nieuw adres onder: ‘Hurksestraat 33’. Gezien we in Eindhoven een industrie terrein hebben, aan de rand van Veldhoven tegen de A2, genaamt ‘De Hurk’ had ik al wel in de gaten dat ik nog wel een eindje moest.

Snel terug rennen naar het beursgebouw, telefoon oppikken (die mag je niet bijhouden bij het examen dus ik dacht ‘die laat ik mooi hier achter’), tomtom opstarten en kijken waar ik WEL zijn moest. Sprintje trekken naar de auto (stond ook ~10 minuten verderop geparkeerd) en plankgas richting De Hurk.

Bij het plannen van je examen geven ze aan dat je ~30 minuten vooraf aanwezig moet zijn en daardoor kwam ik gelukkig nog net op tijd aan bij het nieuwe pand (overigens wel een flinke verbetering).

5 minuten voor de ‘dead-line’ begon ik aan het examen en een 75 minuten later kreeg ik de mededeling dat ik wederom geslaagd was. 890 punten dus ruim voldoende… Op naar de volgende!

One Response to “MCSE 2003 – 5/7: 70-293”

  1. Steph says:

    Gefeliciteerd!!! 🙂

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.