Harry Potter and the Half-Blood Prince

harry-potter-and-the-half-blood-princeMijn vorige post over Twilight was ik aan het typen terwijl ik met Herman, Lieneke en Ilse in de auto zat richting Amsterdam. We waren namelijk onderweg naar de première van alweer de 6e Harry Potter film.

Films en boeken, een film heeft special effects waar een boek ‘oneindige’ ruimte heeft. Hoe goed ze ook hun best doen, je krijgt niet een boek (met tijdspan van 1 jaar) in een film gepropt van 2,5 uur wanneer er zoveel gebeurt als in de Half-Blood Prince. Hiermee rekening houdende was het een prachtige film!

Ik miste wel wat stukken die in mijn ogen toch vrij essentiëel waren voor het verhaal, maar dat zal bj de 7e en laatste film moeten blijken hoe ze dat gaan oplossen 😛

We hebben in ieder geval een paar keer goed kunnen lachen en links en rechts moest een traantje weg worden gevegen bij ‘de sterfscène’ 😛

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.