Bios: Blood Diamond

AntwerpenZoals al vaker vermeld gaan we begin maart naar Las Vegas. Met we bedoel ik: Herman, Ron, Staf en ik.

Herman, Staf en ik kennen elkaar al een tijdje. Ron kende Staf en mij alleen nog niet echt. Om hier een beetje verandering in te brengen kwam Herman op het idee om een avondje antwerpen te doen.

Afgelopen zaterdag was het zover, de avond begon goed in het Argentijns Steakhouse langs de kathedraal. Inmiddels bijna ons vast restaurant in Antwerpen. Vervolgens werd ik gepromoveerd tot chauffeur en zijn we naar de bios gereden.

Na lang overleg werd de knoop doorgehakt en werd besloten dat we naar “Blood Diamond” gingen. Wat mij betreft een goede keus, ik had in tegenstelling tot Herman de film nog niet gezien en hij stond nog op mijn todo lijstje 🙂

De film is de moeite waard om te kijken in de bioscoop 😛 zoals gewoonlijk ga ik niet vertellen waar hij over gaat omdat als je dat echt wil weten je beter op www.moviemeter.nl of nog beter in de bioscoop kan kijken!

One Response to “Bios: Blood Diamond”

  1. Herman says:

    Mja zonder portemonnee werd mijn stemrecht flink beperkt 😉

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.