Carnaval

Komend weekend is het weer zover, carnaval!

Carnaval4 jaar geleden met carnaval heb ik Jessica ontmoet, langs de weg al kijkend naar de optocht, want we zijn allebei geen carnaval-vierders. Maar mede daarom gaan we ieder jaar traditiegetrouw naar de optocht kijken.

Het is niet erg waarschijnlijk dat ik, naast dan de optocht en eventueel de rest van het huishouden wat hier compleet anders over denkt, veel van carnaval zal zien. Wat dat betreft zou mijn zusje wel eens gelijk kunnen hebben…

Voor mij dus gewoon een gezellig weekend net als alle anderen!

Owja en vandaag is het valentijn? nouja dat doen we ook komend weekend wel, dan is de rest toch carnaval vieren en hebben we het huis voor ons alleen 😉

6 Responses to “Carnaval”

 1. Herman says:

  Ik ga met carnaval aan me server knutselen of zo..

 2. Steph says:

  Ik zit te kijken om komend weekend eens een start van parameters aan servers te gaan maken 🙂 Wat willen we draaien zeg maar 🙂

 3. Eric says:

  Welke servers?

 4. Herman says:

  Zo, dat zit er weer op :), morgen eens een poging doen om met korting een dell los te peuteren ;).

  onder het motto, heb ik dat.. Heb ik vandaag een hele tijd iemand aan staan kijken tijdens de optocht, ik weet zeker dat ik haar ken, maar ik weet gewoon echt niet meer waar van :s

 5. Eric says:

  Staat ze ergens op 1 van de foto’s?

 6. Herman says:

  Niet op die van jou in ieder geval

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.