Sinterklaas weekend

putteHet is inmiddels binnen de familie een traditie om met Sinterklaas met de hele fam een weekendje weg te gaan. Doorgaans naar een ‘vakantieboerderij’ of hoe dat dan heet; een huisje met een hoop stapelbedden en slaapkamers, genoeg voor iedereen.

Ook dit jaar was het weer zover, de reis ging dit jaar naar Hoogeloon, of ‘highloon city’ voor de ingewijden 😉

We zaten dit jaar in ‘de Putte’, een mooi hutje met alles erop en eraan.

Omdat we ‘maar’ met 22 man waren, hadden we slaapkamers genoeg (7 stuks) en hadden we er al snel 1 geclaimed voor film/speel-zaal 😛 de TV, PS3 en Wii stonden aangesloten en zijn vrijwel niet uit geweest.

kegelWe zouden zaterdag met z’n alle gaan indoor midgetgolfen, helaas was die toko helaas ‘gesloten vanwege sinterklaas’ en zijn we uiteindelijk gaan kegelen. Talent kwam onverwacht uit alle hoeken en de middag was geslaagd 😀

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.