Nokia n900 – Eindelijk!!1

Na een lange lijdensweg heb ik dan afgelopen weekend eindelijk mijn n900 in ontvangst mogen nemen 😛

Eigenwijs als ik ben, had ik mijn toestel besteld via 4launch, hier stond het model voor 529 euro in de webshop terwijl Nokia er 599 voor vroeg. De week voor Sinterklaas riep men dat Nokia op 4 december zou uitleveren, 4launch dacht dat ze de 8 december wel konden halen. Toen op 4 december de eerste lading de winkels bereikte kreeg 4launch uiteraard nog niets binnen, ze werken immers met tussenleveranciers die ook meer vraag hadden dan aanbod. (Dit neem ik ze niet kwalijk, had ik aan kunnen zien komen)

Echter de mensen die via Nokia besteld hadden kregen hun toestel al in de laatste week van November… Ook bestellingen in de 1e dagen van December werden netjes binnen een week afgeleverd. Helaas gaf 4launch pas op 5 december aan niet te kunnen leveren op korte termijn en plaatste ik mijn bestelling toch maar bij Nokia… Uitgerekend een dag daarvoor bleek Nokia ook door de voorraad heen te zijn en kon ik dus bij de volgende wachtrij aansluiten 😛

Toen las ik op Tweakers.net nog dat mensen in Eindhoven – Woensel nog een winkel hadden gevonden met een kleine voorraad, echter was deze net een dag eerder uitverkocht…

Afgelopen weekend was mijn geduld op en heb ik via Marktplaats een n900 gekocht 😛 Het toestel was er 1 van de 4-december levering en beviel niet bij de vorige eigenaar. Ik heb het inmiddels uitgebreid getest en kan geen defecten vinden, ook heb ik de aankoopbon erbij voor de garantie 🙂 En leuk een paar centen uitgespaard!

Ik ben tot op heden zeer tevreden met het toestel 😀 Moet alleen nog uitzoeken hoe ik de accu wat kan sparen, door alle features haal je de 24 uur niet als je te enthausiast alles aan hebt staan… Maar dat haalde mijn vorige toestel (HTC p4350) ook niet.

Verdere ervaringen volgen!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.