Hangboogschieten – Rayon kampioenschappen

Normaal vermeld ik niet zoveel over het schieten maar de afgelopen week is naar mijn idee toch wel het vermelden waard 😉

Zondag 31 jan moest ik naar Gouda voor de rayon wedstrijd “Indoor – Klasse 4”. Naar mijn idee was ik te hoog ingedeeld en maakte ik geen schijn van kans. Ik stond 1e reserve, wat betekende dat er 20 man met een beter gemiddelde waren uitgenodigd.
Omdat niet iedereen komt kan je als reserve schutter toch worden opgeroepen, ik vond het wel leuk dat ik dus toch mee mocht doen…
Wordt ik gewoon 1e 😮

Gister was dan in Ulvenhout de rayon wedstrijd “Teams Indoor – Klasse A” en daar wisten we de 3e plaats in de wacht te slepen 😀

Voor onze club een hele prestatie!

Verder was ik persoonlijk heeel tevreden over mijn scores 😛 gemiddeld 10 punten meer per wedstrijd dan ik was gewend 🙂

One Response to “Hangboogschieten – Rayon kampioenschappen”

  1. Erik says:

    Hey Erik,

    Ik ben eigenlijk op zoek naar Arno en Erna. Via Google kom ik bij jou it. Ze hadden ons een vraag gesteld over Bali n.a.v. onze reissite. Maar geen mailadres achter gelaten. Ken jij ze persoonlijk? Zo mooi zijn.
    Groet van Erik. enne proficiat met het boogschieten

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.