Bebook Neo

Na lang wachten heb ik dan toch eindelijk een goede Bebook Neo in mijn bezit. Ruim een maand geleden kocht ik de Bebook Neo bij de Selexyz in Eindhoven. Thuis aangekomen lijkt hij een productiefout te hebben waardoor refreshen in zonlicht niet lukt.

Terug naar de winkel en daar hoorde ik dat nieuwe reeds besteld waren maar levering kon nog wel een tijdje duren.

Gelukkig is dat alles achter de rug en is het nieuwe apparaat inmiddels uitgebreid getest door mij 😛 Wifi heb ik nog niet heel veel gebruikt en lijkt erg veel stroom te vreten; de wacom functie lijkt nog wel mee te vallen. Een aantal uur notities maken tijdens een vergadering pleegt geen bijzonder aanslag op de accu.

Ik was met de Cybook Gen3 wel wat verwend, deze haalde de 2 weken tussen opladen wel. Ik ben bang dat ik met de Neo 1 tot 2 keer per week zal moeten laden. Hopen dat het met een firmware update nog verbeterd.

Epub en Mobipocket lezen gaat prima, PDF werkt ook beter als voorheen (reflowable text is mogelijk als je daarvoor een deel van je opmaak opofferd)

Kortom, ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe gadget 😛

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.