“Nee die blauwe poppetjes zijn je team-genoten”

Gister met Herman en Bart in zoetermeer voor Getronics PinkRoccade een game plein opgezet voor de open dag daarzo. Het spel wat gespeeld zou worden was BattleField 2.

De bedoeling was dat er een compo zou komen waar wij enigzins onze twijfels over hadden (hoe krijg je op een open dag 2 teams van 10 personen die niet steeds weglopen?). Gelukkig mochten we de compo dan ook weglaten en lieten we iedereen gewoon vrij los op de BF2 server.

Er waren hier en daar wat mensen die een “soortgelijk” spel ooit eerder hadden gedaan maar over het algemeen dus weinig die hard gamers. Er was zo nu en dan tijd om zelf ook even mee te spelen en de rest van de tijd hebben we de bediening en het doel uit staan leggen.

We hebben veel lol gehad en het was een geslaagde dag

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.