Evc Live!

TGPHosting.nl ServersDoor alle drukte is het me helemaal ontschoten om nog even verslag te doen van de plaatsing van Evc.

Vrijdag stonden we rond half2 in rotterdam bij het nieuwe kantoor van I3d, ze waren net verhuisd en hadden ons uitgenodigd om even te komen babbelen. Dat hebben we dus ook even gedaan en we zijn daarna doorgereden naar de Spaanse kubus.

Eenmaal aangekomen gingen we zoeken waar onze servers waren gebleven (deze zijn een tijdje geleden verhuisd zonder dat wij daar zelf bijwaren) maar gelukkig wisten ze van I3d wel waar ze waren gebleven :P.

Om 14:45 trokken we de UTP kabels uit beide servers zodat er geen wijzigingen meer gemaakt konden worden door klanten of bezoekers en na een 30 minuten was alle klanten-data overgezet naar de nieuwe machine.

Alles bij elkaar zijn de sites op onze linux server dus 30 minuten offline geweest. De windows server daarentegen duurde nog net iets langer omdat er nog een aantal instellingen aangepast moesten worden.

Rond 15:45 waren ook de ASP.NET sites weer online en draaide alles weer.

Herman en ik zijn in Utrecht nog even bij Holland Casino wezen eten, doorrijden naar huis op dat tijdstip was niet erg aantrekkelijk met zo’n hoop verkeer op het asfalt tussen Utrecht en Eindhoven. Maar uiteindelijk waren we toch wel rond 21:00 weer veilig thuis aangekomen.

Dit soort uitjes blijven toch de leukere dingen van het “vak” 😉

2 Responses to “Evc Live!”

  1. Herman says:

    Wat mij het meeste bij zal blijven is dat ik in bilthoven de trein gepakt heb naar utrecht en de auto heb laten staan 😉

  2. Eric says:

    En de NS vroeg gewoon 3,50 euro voor dat Z**K eindje…

    Dan nog een keer 3,50 euro voor de entree… Dan verwacht je op z’n minst toch een gratis voorafje… toch?

    niet?

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.