GPTP5: Leuk feestje!

The Party 5Ofwel Getronics PinkRoccade The Party 5. Afgelopen weekend in het beursgebouw van Eindhoven zaten we met een 750-800 man te lannen. Ik ben bij vorige edities van The Party steeds maar even wezen kijken maar dit jaar zat ik dus mee in de crew.

Donderdag ben ik met een image van de gateway naar het beursgebouw gewandeld om daar een bak van software te voorzien. De gateway moest ervoor zorgen dat alle bezoekers via de 2 chello modems het internet op konden.

Ik ben voor mijn vakantie naar Las Vegas begonnen aan een grafische frontend voor TC en IPRoute2. Op deze manier zou het verdelen van de beschikbare capaciteit een stuk eenvoudiger moeten zijn als andere jaren.

De machine en internet verbinding hebben het hele weekend goed gedraait hoewel er helaas vrijdag en een deel van zaterdag een fout in de configuratie heeft gezeten waardoor het bezoeken van websites traag verliep.

Uiteindelijk hebben de chello modems samen ~200 GB aan data voorbij zien komen (ook netjes 100 GB per modem waar uit blijkt dat de connecties netjes zijn verdeeld)

Verdere statistieken zijn voorlopig nog beschikbaar op:

http://frotmail.nl/TP5/

Uiteraard moest ik ook dit weekend weer mijn mijn nieuwe camera spelen, de foto’s daarvan zijn te vinden op:

http://foto.frotmail.nl/album.php/Allerlei/TP5/

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.