Wachten op de postbode

Het is al weer een tijdje stil geweest op mijn weblog, dat is deels de schuld van de postbode 😛

Nouja de postbode kan er waarschijnlijk niets aan doen maar ik wacht momenteel op een aantal pakketjes die maar niet binnen willen komen.

Ik heb vorige week een nieuwe lens besteld voor mijn dSLR, een 50-200 zoomlens. Ik kan niet wachten om dat ding uit te proberen maar helaas zijn ze nog in bestelling bij de leverancier.

Ook moet er nog een pakketje binnen komen met alle onderdelen voor mijn nieuwe zelfbouw-beamer… Er is schijnbaar ergens een pakketje met lenzen verdwenen waardoor het setje nog niet compleet is en nog niet naar mij wordt opgestuurd.

Al weer een paar weekjes geleden heb ik een DVD besteld van de CTRL-ALT-DEL comic, maar omdat ik de special edition heb hoort daar een bonus DVD bij… en die is nog niet af.
UPDATE (21-5)
: Ik kreeg vandaag bericht dat de DVD over ongeveer 3 weken binnen zou moeten komen 😀

Tenslotte heb ik ook het nieuwe boek van Harry Potter nog in pre-order staan… maar die komt geloof ik 21-7 pas uit… daar moeten we dus ook nog even op wachten.

2 Responses to “Wachten op de postbode”

  1. Herman says:

    Wachten is vervelend, wachten op de postbode is nog veel vervelender, de postbode komt vaak leuke dingen brengen 😉

  2. Steph says:

    Vertel mij wat :S. Ik wacht al sinds 2 februari op mijn nieuwe telefoon en hij is voor de honderste keer vertraagd. Daar bovenop begint mijn oude telefoon er echt langzaam mee te stoppen… :S

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.