CampZone goes Oirschot

Er gingen al een hele tijd geruchten dat CampZone niet zeker in Biddinghuizen zou blijven… Glenn riep ook al sinds de 1e CZ (of al daarvoor?) dat Oirschot ook genoeg weilanden heeft om zo’n LAN-Party te houden…

Eergister was het dan zover, Gameparty kondigde aan dat CampZone dit jaar in Oirschot wordt gehouden!!!

CampZone 2007 - Nieuwe locatie (1) CampZone 2007 - Nieuwe locatie (2) CampZone 2007 - Nieuwe locatie (3)
Het nieuwe CampZone terrein

Zo op het oog is het rode deel wat kleiner als het veld van de vorige edities, aan de hand van google maps kwam ik op ongeveer de volgende afmetingen:

  • Oud veld: 55.000 m2 (340×160 ongeveer)
  • Nieuwe veld: 41.000 m2

Omdat het nu toch zo lekker dichtbij is zal ik deze keer weer het hele evenement aanwezig zijn en zoals het er nu uitziet ook als crew. Ik heb vorig jaar niets meegekregen omdat ik in Maleisie zat dus heb wat in te halen! 😉

2 Responses to “CampZone goes Oirschot”

  1. Herman says:

    http://tweakers.net/nieuws/45768/Campzone-verhuist-naar-Brabant.html

    Staat nu ook op tweakers :), ik ga in ieder geval het hele evenement weer serverbeheerder spelen.

  2. Jazzie says:

    Ja dat is voor mij ook wel makkelijk. Dan kan ik op de fiets gewoon even langskomen!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.