Vliegshow

MVSB - Vliegshow op 11 juniIn Son en Breugel was gister op het veld van de MvSB een echte modelvliegshow. De show was mede ter ere van het 30-jarig bestaan van deze club en dit moest natuurlijk gevierd worden!

Ik heb zelf een jaar of 6 geleden op deze club mijn brevet gehaald maar ben totaal maar een goede 2 jaar actief geweest. Nieuwe studie, nieuwe hobby’s en een groot gebrek aan tijd 😉

Gister zijn Jessica en ik dus samen een stukje gaan fietsen naar het MvSB veld en we hebben genoten van de show. Ook was het leuk om weer eens wat oude gezichten te zien, misschien moet ik toch weer eens wat meer gaan kijken; wie weet wat er van komt 😉

Zelf heb ik afgelopen jaar wel wat op de Oirschotse heide gevlogen met mijn gedrocht. Deze vliegt op elektro, beetje grijs gebied of je hiermee mag “wild-vliegen”. Maar ik heb het dus nog een klein beetje in de vingers 😉

One Response to “Vliegshow”

  1. Steph says:

    Wel een mooi groot vliegtuigje 🙂

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.