Verhuizing!

Afgelopen week/weekend zijn we druk in de weer geweest. 1 van mijn werkgevers moest op relatief korte termijn het pand uit omdat ze het gingen renoveren. Afgelopen week en weekend zijn we dus verhuisd.

Het was een slopende week maar het resultaat mag er zijn; maandag-ochtend werkte alles om 08:00 weer (telefoon, netwerk, servers, werkstations en internet) zodat eigenlijk iedereen meteen aan de slag kon… Niet slecht als vrijdag de verhuizers de dozen pas hadden afgezet bij het nieuwe pand 😉

Zaterdag nog wel een ongelukje gehad, een glasplaat van een 1,5 m2 die boven mijn hoofd “explodeerde”… Was veiligheidsglas wat betekende dat er heeel veel kleine splintertjes overbleven (en brokjes) en ik helemaal glom van de glassplinters… Gelukkig hadden we een EHBO’er binnen handbereik en was alles binnen een uurtje weer schoon/glasvrij. Ik heb er alleen wat kleine wondjes aan overgehouden die eigenlijk niet eens meer zichtbaar zijn.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.