Terug in Nederland

Kroatie - PlitviceWe zijn al weer een paar dagen terug in eigen land. Vanwege de drukte die daarop volgde ben ik nog niet eerder toegekomen aan het bijwerken van deze blog.

Donderdag ochtend zijn we om 10:00 in kroatie vertrokken in de hoop dat we zonder overnachting naar huis konden rijden. Volgens TomTom nog 1300 km verderop. Tot Duitsland ging alles lekker vlot maar net voor Munchen schoten we in een file waar we meer als een uur verloren hebben. Toch zijn we doorgereden en we kwamen tegen 03:00 weer in Oirschot aan.

Mooi op tijd want ongeveer 7 uur later vertrokken mijn ouders met de bus naar Kroatie, ik heb ze dus nog mooi even uit kunnen zwaaien en de laatste Kroatische Kuna’s mee gegeven.

Ik heb deze keer niet idioot veel foto’s gemaakt, vooral de foto’s van Plitvice (national park vol watervallen etc) zijn de moeite waard al zeg ik het zelf.

2 Responses to “Terug in Nederland”

  1. Jazzie says:

    Ja, de vakantie was echt zzuper!
    Het hotel was goed, de omgeving was mooi en het weer was perfect!
    Helaas zijn we weer terug in NL….

  2. Herman says:

    Zouden jullie nou weer terug willen daar heen? Ik zelf had het idee dat ik het na 1 jaar voor het grootste deel wel gezien had daar eigenlijk.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.